Over ons

Over ons

Het huidige Beaufort Vastgoed ontstond medio 2007. Ruud Winkster besloot om vanuit een kleine kern met daar omheen een zorgvuldig opgebouwd netwerk, zich te concentreren op de vakspecialismen ontwikkelen, beleggen en participeren. Daarnaast bleven ‘second opinions’ en beleggingsadvisering tot de dienstverlening van Beaufort Vastgoed behoren.

Medio 2012 is een breder samenwerkingsverband ontstaan om de uitdagingen die de huidige markt in zich heeft optimaal aan te kunnen gaan. Ruud en Dolf Winkster, vormen sindsdien gezamenlijk met Honoré van der Meulen het samenwerkingsverband Beaufort Vastgoed, met als hoofdvestiging het kantoor in Rotterdam.

An extended view

De vakspecialismen van Beaufort Vastgoed zijn daarmee verdiept en uitgebreid. Analyses, fondsvorming, retail-, hotel- en internationaal vastgoed, initiatie van planontwikkeling en engelstalige rapportages, Beaufort Vastgoed is thuis op al deze gebieden.

Onze expertises

  • Vastgoed advies
  • Beleggingen
  • Participaties

Het Team

R.P. (Ruud) Winkster

'Allround vastgoed specialist met hart voor de zaak'


Beëdigd als makelaar in onroerende zaken. Gestart in 1977 bij Zadelhoff Makelaars in Rotterdam en Den Haag.

Landelijke en internationale expertise opgebouwd bij Richard Ellis (CBRE) en Gooch and Wagstaff ( Londen). Partner in de fusiebedrijven VAP/G&W en Beaufort Makelaars. Vanaf 1993 ondernemer in Rotterdam met de verzelfstandigde vestiging van Beaufort Makelaars, het huidige Beaufort Vastgoed. Verkoop, verhuur, taxaties, succesvol gerealiseerde ontwikkelingsprojecten en beleggingstransacties. Op al deze terreinen zijn in de achterliggende periode veel opdrachten uitgevoerd en initiatieven genomen.

De diep gewortelde kennis op het gebied van vastgoed, het entrepreneurschap, het leggen van zakelijke verbanden en het vermogen om mensen te verbinden zijn de drijfkracht.

R.L. (Dolf) Winkster

’Dynamisch vastgoed talent met een scherpe blik op de toekomst’.


Gestart in 2000 bij Beaufort Bogaard Makelaars in Utrecht.

Daarna werkzaam bij HBM Batenburg Makelaars in Dordrecht. Bij deze bedrijven veel ervaring opgedaan op het vlak van verkoop, verhuur, taxaties en beheer van commercieel vastgoed. Maakt sinds 2007 deel uit van Beaufort Vastgoed in Rotterdam.

De ’up to date’ kennis en kunde op het gebied van automatisering en de implementatie daarvan binnen de organisatie levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit, toekomst en accuratesse van de dienstverlening.

H.V.D.M. (Honoré) van der Meulen

‘Gepokt en gemazelde vastgoeddeskundige’.


Gestart in 1979 bij Zadelhoff Makelaars in Utrecht.

In 1984 mede oprichter van Vastgoed Advies Partners Nederland (VAP), het eerste bedrijf in Nederland dat in opdracht van institutionele en particuliere beleggers niet transactiegerichte second opinions en analyses uitvoerde van beleggingsproposities. Managing partner van de fusiebedrijven VAP/G&W en Beaufort Makelaars. Van 1993 tot 2006 partner in Vector Vastgoed, maakt na een aantal jaren als zelfstandig ondernemer vanaf 2012 deel uit van Beaufort Vastgoed.

Vertrouwd met alle segmenten van het vastgoed. Planontwikkeling, strategie en het analyseren van de (on)haalbaarheid van vastgoedvraagstukken vormen de kern van de expertise.